Al drie generaties een passie voor vis

Vis aan Zee is een echt familiebedrijf. Inmiddels staat alweer de derde generatie aan het roer en ben je hier al tientallen jaren aan het juiste adres voor al het lekkers dat de onderwater wereld te bieden heeft. De beste vis op het droge! 

Sinds januari 2019 runnen broer Mats en zus Marit het restaurant met veel plezier. Zij namen het bedrijf over van hun ouders Abner en Lisette, die het op zijn beurt weer overnamen van opa Ab en oma Janny. Opa's en oma's recepten worden nog steeds gebruikt, alleen proberen Mats en Marit hier een frisse nieuwe twist aan te geven. Zo was het van oudsher meer een viswinkel (en heette de zaak ook anders; Vispaleis Ab Dekker) en kan je het nu met recht een restaurant noemen. Met een jong team in de bediening, een lekker tapbiertje, goede wijnen en een uitgebreide menukaart zijn zij een nieuwe weg ingeslagen. 

Genieten in het restaurant of op het terras

In het restaurant kun je genieten van de lekkerste visgerechten. Voor de vleesliefhebber staan er ook een aantal specialiteiten op het menu. Laat je bedienen en geniet in een gezellige omgeving van de verse ingrediënten en gerechten op je bord. Ook op ons gezellige en beschutte terras zit je heerlijk.  

Voor de kleintjes is er een leuke speelhoek en hebben wij speciale kindergerechten. 

Afhalen en meenemen kan natuurlijk ook

Zit je lekker op het strand? Het is ook mogelijk om onze gerechten en menu’s af te halen en mee te nemen naar het strand. Ook ideaal wanneer je geen zin hebt om te koken, maar wel lekker thuis of op je vakantieadres wilt eten. 

Groepen

Ook met een (grotere) groep kun je uitstekend bij ons terecht. In het winterseizoen is het mogelijk om een reservering te maken vanaf 3 personen.  

Bel 072 – 506 19 09 Bel 072 – 506 19 09